نوشته شده توسط : sakura

شیشه ساتینا در واقع نوع خاصی از شیشه مات می‌باشد و از قرار گرفتن شیشه ساده در مقابل مواد اسیدی مانند هیدروفلوئوریک اسید ساخته می‌شود. به عبارتی دیگر شیشه ساده در صورت تماس با اسید هیدروفلوئوریک واکنش داده و در نهایت این شیشه تولید خواهد شد.

 شیشه ساتینا می‌تواند نور را به خوبی از عبور دهد و همچنین از دیده شدن جزییات پشت شیشه جلوگیری خواهد کرد. به طور کلی می‌توان این شیشه را به‌عنوان یکی از بهترین شیشه‌های مات معرفی کرد که امروزه طرفداران زیادی پیدا کرده است. باید گفت که این شیشه دارای تکنولوژی بالاتری نسبت به شیشه‌های مشجر و سندبلاست می‌باشد؛ درنتیجه می‌توان از آن در ساختمان‌های مدرن و پیشرفته استفاده کرد تا زیبایی و جذابیت خاصی را به محیط ببخشد. در ادامه این مقاله درباره شیشه ساتینا صحبت خواهیم کرد. پس اگر می‌خواهید اطلاعات لازم را درباره این شیشه به دست آورید، تا آخر این مقاله همراه ما باشید.

ویژگی‌های شیشه ساتینا

سطح بیرونی این شیشه یکنواخت و مات است. برای تولید آن باید اسید فلویوریک و چندین ماده دیگر را با هم ترکیب کرد و سپس آن‌ها را بر روی سطح بیرونی شیشه ریخت. سطح خارجی شیشه به علت تماس با اسید دچار خوردگی می‌شود و سطح صیقلی آن از بین خواهد رفت و در نهایت به شیشه‌ای مات و یکدست تولید می‌شود. بر روی شیشه سندبلاست ممکن است فضاهای توخالی وجود داشته باشد این در حالی است که سطح این شیشه کاملا صاف و یکدست بوده و هیچ برجستگی روی آن وجود ندارد.

برخی از مدل‌های این شیشه طی فرایندی خاص سکوریت شده و استحکام و مقاومت آنها افزایش پیدا می‌کند و به همین خاطر، به آن شیشه سکوریت ساتینا نیز اطلاق می‌گردد. افراد بسیاری به‌خاطر مات بودن و مقاومت زیاد، این شیشه را خریداری می‌کنند.

شیشه ساتینا برای چیست

حال نوبت به معرفی کاربرد شیشه ساتینا می‌رسد. در بسیاری از ساختمان‌های مدرن و شیک از این شیشه برای حمام شیشه‌ای استفاده می‌کنند. مقاومت بالای آن باعث شده توجه و علاقه بسیاری از افراد به استحکام آن جلب شود. برخی از کاربردهای این نوع شیشه عبارتند از:

حمام شیشه‌ای: همان‌طور که به آن اشاره کردیم، بسیاری از افراد از این شیشه برای حمام شیشه‌ای استفاده می‌کنند. در این حمام‌ها از این دسته از شیشه‌ها می‌توان به‌عنوان پوشش و حفاظ استفاده کرد به طوری‌که افراد پشت این شیشه نمایان نباشند.

پارتیشن شیشه‌ای: یکی دیگر از کاربردهای شیشه ذکر شده، استفاده از آن به‌عنوان پارتیشن شیشه‌ای است. از پارتیشن می‌توان در ادارات و ساختمان‌های مختلف استفاده نمود به طوری‌که حریم شخصی میان قسمت‌های مختلف ساختمان به وجود آید.

بالکن شیشه‌ای: از شیشه ساتینا می‌توان در مکان‌های مختلفی استفاده کرد چراکه این شیشه بسیار محکم بوده و در برابر ضربه مقاوم عمل می‌کند. شما می‌توانید از شیشه پنجره ساتینا در بالکن نیز استفاده نمایید و از دیدن حیاط و بیرون منزل خود لذت ببرید.

شیشه ساختمان: از این دسته از شیشه‌ها می‌توان در درب ورودی منزل و ساختمان نیز استفاده کرد‌. استفاده از این شیشه بهترین گزینه برای درب ساختمان است چراکه محیط و فضای داخل ساختمان دیده نمی‌شود. همچنین شیشه ساتینا پنجره نیز به‌دلیل عدم دید از بیرون، کاربرد بسیاری دارد.

طرح شیشه ساتینا

درباره طرح شیشه ساتینا باید گفت که این شیشه کاملا صاف بوده و هیچ برجستگی و فضای خالی بر روی سطوح آن وجود ندارند البته افرادی که پشت این شیشه قرار می‌گیرند دیده نمی‌شوند. این شیشه در ضخامت‌های ۴ تا ۱۲ میلی‌متر طراحی و تولید می‌شود و از هرکدام از آن‌ها می‌توان برای کاربردهای مختلفی استفاده نمود.

جمع بندی

در این مقاله از دکوپارت۱ درباره شیشه ساتینا با شما عزیزان صحبت کردیم. با کمک این شیشه می‌توانید به راحتی حریم شخصی خود را حفظ کنید و همچنین منزل و محل کاری شیک و جذاب داشته باشید. این شیشه در مقابل ضربه نیز بسیار مقاوم عمل خواهد کرد. اگر می‌خواهید منزلی مدرن و بسیار شیک داشته باشید، پیشنهاد می‌کنیم با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.



:: بازدید از این مطلب : 32
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 27 خرداد 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sakura

 درب اتوماتیک شیشه ای کشویی نوع کلاسیک درب شیشه ای اتوماتیک است که سالیان زیادی است در مکان های مختلف مورد استفاده قرار گرفته است.

 

موارد استفاده درب اتوماتیک اسلایدینگ کدام است

 

درب اتوماتیک اسلایدینگ Automatic sliding door از انواع درب های اتوماتیک شیشه ای کشویی می باشد. اپراتور درب کشویی دستگاهی است که یک درب کشویی را برای استفاده عابران پیاده باز می کند. این درب به صورت خودکار باز می شود، منتظر می ماند و سپس بسته می شود. در سال 1954 دو نفر مهندس آمریکایی به نام های Dee Horton و Lew Hewitt اولین درب اتوماتیک اسلایدینگ را اختراع کردند و اولین درب اتوماتیک کشویی در سال 1960 نصب گردید. درب اتوماتیک شیشه ای کشویی نوع کلاسیک درب شیشه ای اتوماتیک است که سالیان زیادی است در مکان های مختلف مورد استفاده قرار گرفته است. درب اتوماتیک اسلایدینگ به راحتی باز و بسته شده و در مکان های پر رفت و آمد نصب می گردد. کاربرد درب های اتوماتیک برای مجتمع های مسکونی، سازمان های اداری، مراکز تجاری، مراکز تولیدی و کارخانه جات رو به افزایش است.

 

انواع درب اتوماتیک کشویی کدامند؟

 

انواع درب اتوماتیک اسلایدینگ به صورت یک طرفه و دو طرفه هستند. در نوع درب یک طرفه، یک لنگه درب ثابت است و لنگه دیگر درب باز و بسته می شود. عرض ورودی این نوع درب بین 70 سانتیمتر تا 2 متر و 20 سانتیمتر می باشد. لنگه ثابت می تواند در سمت چپ و یا سمت راست نصب شود. در نوع دو طرفه، درب چهار لنگه است که لنگه های متصل به دیوارها ثابت هستند و دو لنگه وسطی باز و بسته می شوند. عرض ورودی درب اتوماتیک اسلایدینگ می تواند بین 70 سانتیمتر تا 3 متر و 80 سانتیمتر باشد. در هر دو نوع درب، باید عرض ورودی مورد نیاز محاسبه شود، زیرا واضح است که با وجود لنگه های ثابت، تقریبا 50 درصد عرض ورودی برای نصب لنگه های ثابت گرفته می شود و تنها 50 درصد بقیه برای رفت و آمد عابران استفاده می شود.

ارتفاع استاندارد درب اتوماتیک اسلایدینگ 2 متر و چهل سانتیمتر می باشد. به طور معمول فریم درب ها را از جنس آلومینیوم یا استیل در فرم های آنودایز و ساده و در رنگ های طلایی و نقره ای انتخاب می کنند. شیشه های قابل استفاده درب اتوماتیک اسلایدینگ با ضخامت 6 میل و 10 میل و در رنگهای سفید، آبی، دودی و برنزی می باشد.

 

انواع سنسورهای درب های اتوماتیک چه هستند؟

 

آیا تا به حال فکر کرده اید که چگونه این درب های اتوماتیک قادر به تشخیص شما هستند و درب را برای شما باز می کنند ؟ درب ها از طریق استفاده از سنسورهای مختلف قادر به تشخیص افراد هستند. انواع مختلف سنسورها وجود دارند که می توانند در ساختار درب ها مورد استفاده قرار گیرند.

بیشتر درب ها از سنسور تشخیص حرکت یا سنسور نوری استفاده می کنند تا مکانیزم های بسته شدن یا باز شدن را فعال کنند. سنسورها را در دو طرف درب اتوماتیک اسلایدینگ برای ردیابی نصب می کنند. سنسورهای درب اتوماتیک در محیط های صنعتی و تجاری برای دسترسی آسان به ساختمان، مخصوصا برای افراد معلول استفاده می شود. اینکار باعث می شود ورود به ساختمان ایمن تر و کارآمد تر باشد.

یک نوع حسگرها، سنسور فشار است که به عنوان سنجش وزن عمل می کند. اگر وزن بیش از حد وزن تنظیم شده باشد، درب باز می شود. سنسور فشار نیز می تواند به عنوان سنسور ثانویه مورد استفاده قرار گیرد. اگر سنسور اولیه شکست خورد، حسگر فشار فعال خواهد شد.انواع دیگر سنسورها، حسگر مادون قرمز و حسگر امواج فراصوتی هستند.



:: بازدید از این مطلب : 27
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 21 خرداد 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sakura

یکی از بهترین و ساده ترین روش‌ها برای جداسازی و بخش بندی بخش‌های مختلف خانه‌ها و ادارات، استفاده از پارتیشن‌های شیشه ای است. این پارتیشن‌ها به دلیل داشتن مقاومت نسبی مناسب، و فراهم کردن فضایی مناسب برای نظارت کردن بر افراد درون پارتیشن‌ها، به یکی از معروف ترین و پرفروش ترین نوع پارتیشن‌ها تبدیل شده اند.

حال، در این میان هنوز یک دوراهی باقی مانده است. دو مورد از پرکاربردترین نوع این پارتیشن‌های شیشه ای، شیشه‌های تک جداره و یا دوجداره هستند. از میان این دو نوع شیشه‌ها، معمولا افراد نمی‌توانند به درستی شیشه مناسب فضای خود را انتخاب کرده و بنابراین معمولا در خرید خود دچار اشتباه می‌شوند.

اگر شما نیز هنوز دو به شک هستید که استفاده از پارتیشن تک جداره بهتر است یا دوجداره، در این مقاله از وب سایت دکوپارت۱ با ما همراه شوید تا به طور دقیق و حرفه ای تری به بررسی هر دوی این شیشه‌ها، و تفاوت میان آن‌ها بپردازیم.

شیشه تک جداره چیست

شیشه‌های تک جداره نوعی از شیشه‌ها هستند که از یک ورق شیشه تشکیل شده است و بدون هرگونه لایه یا پوشش اضافی است. از این نوع شیشه‌ها بیشتر در پنجره‌ها، درها و پارتیشن‌های شیشه ای خانگی استفاده می‌شود. البته که استفاده از این نوع شیشه‌ها برای بخش بندی ادارات نیز هیچ ایرادی ندارد. شیشه‌های تک جداره نسبتا ارزان هستند و به راحتی نصب می‌شوند.

از مهم ترین ویژگی‌ های شیشه تک جداره می‌توان به گرم نگه داشتن فضای داخلی ساختمان در فصل‌های سرد سال، و داشتن نفوذپذیری نسبتا مناسب اشاره کرد.

مزایا و معایب شیشه تک جداره

مزایا:

  • نصب آسان
  • سبک بودن
  • ارزان بودن

معایب:

  • مقاومت کم در برابر ضربه
  • افزایش اتلاف انرژی
  • نفوذ راحت تر صدا به درون پارتیشن

شیشه دو جداره چیست

نوعی دیگر از شیشه‌های موجود در بازار، شیشه‌های دوجداره هستند. این شیشه‌ها از دو لایه شیشه تشکیل شده است که بین آنها هوا یا گاز بی اثر قرار داده شده است. دو لایه این شیشه توسط یک اسپیسر که معمولاً از پلاستیک یا فلز ساخته شده است به هم متصل می‌شوند و با درزگیر مخصوص مهر و موم می‌شوند. هوا یا گاز بی اثر بین دو جداره شیشه به کاهش میزان حرارتی که از بیرون به داخل ساختمان منتقل می‌شود کمک می‌کند. ازپارتیشن شیشه ای دو جداره اغلب در ساخت خانه‌های مدرن، پارتیشن بندی ادارات و ساختمان‌های دیگر استفاده می‌شود.

از مهم ترین ویژگی‌ های شیشه دو جداره می‌توان به قطور بودن شیشه این پارتیشن‌ها، و داشتن امنیت بالاتر نسبت به شیشه‌های تک جداره اشاره کرد.

مزایا و معایب شیشه دو جداره

مزایا:

  • جلوگیری از هدر رفت انرژی
  • افزایش مقاومت شیشه
  • جلوگیری از انتقال گرما و صدا به درون و یا خارج شیشه‌ها

معایب:

  • نصب دشوار تر
  • هزینه خرید و اتصال بالاتر

تفاوت پارتیشن شیشه ای تک جداره و دو جداره

برای آن که بتوانیم یک مقایسه حرفه ای و درست از تفاوت میان پارتیشن شیشه ای تک جداره و دو جداره داشته باشیم، نیاز داریم تا آن‌ها را از دسته بندی‌های متفاوتی مقایسه کنیم:

تفاوت در ساختار: اصلی ترین تفاوت میان شیشه‌های تک جداره و دوجداره، تفاوت ساختاری میان آنان است. به طور کلی، ساختار شیشه‌های تک جداره صرفا شامل یک جداره شیشه و گاها یک قاب محافظ است. این در حالی است که در ساختار پارتیشن‌های دوجداره، دو لایه شیشه قرار داشته که در میان این دو شیشه، گازهای نجیب و یا هوای عادی وجود دارد. همچنین، برای نگه داشتن دو شیشه در کنار یکدیگر، از نوعی بست خاص استفاده می‌شود.

تفاوت در کاربرد: از نگاه کاربردی نیز، به طور معمول از شیشه‌های دو جداره در ادارات و کارخانه‌جات استفاده شده، و از شیشه‌های تک جداره نیز برای تزئین و بخش بندی خانه‌ها استفاده می‌شود.



:: بازدید از این مطلب : 29
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 17 خرداد 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sakura

حالت کشویی این پنجره به صورت عمودی است و به همین دلیل به نام پنجره گیوتینی نامگذاری شده است.این پنجره ها دارای رنگ ها و مدل های مختلفی هستند و به همین دلیل افراد می توانند رنگ آنها را با دکوراسیون و نمای ساختمان خود هماهنگ کنند.

انواع پنجره های گیوتینی توسط ریموت و نیروی برق باز و بسته می شوند. قابل ذکر است که این مورد می تواند به عنوان یک مزیت و یک عیب در استفاده از این پنجره ها محسوب شود.

زیرا با قطع انرژی برق امکان باز و بسته کردن پنجره های گیوتینی وجود ندارد.ابعاد بزرگ و وزن زیاد این پنجره ها سبب شده است که امکان باز و بسته کردن آنها با دست وجود نداشته باشد.

بسیاری از هتل ها، استخر ها، رستوران ها و ویلاها از پنجره های گیوتینی به دلیل زیبایی و دید وسیع آنها در ساختمان سازی استفاده می کنند.

 

ابعاد این پنجره ها بسیار بزرگ و در حد سه تا چهار متر است و همین مورد می تواند بر زیبایی آنها نیز تاثیرگذار باشد.شیشه هایی که در ساخت یک پنجره گیوتینی مورد استفاده قرار می گیرند، می توانند از انواع شیشه های سکوریت، سه جداره و دو جداره باشند.استفاده از شیشه های تک جداره برای این نوع از پنجره ها مناسب نیست زیرا این شیشه ها ضعیف و شکننده هستند.

تیغه های شیشه ای تک جداره نمی توانند ابعاد بزرگ و وزن زیاد یکدیگر را تحمل کنند.

 

ساختار یک پنجره گیوتینی

این پنجره ها به نام پنجره های پاناروما نیز شناخته می شوند.

انواع پنجره های گیوتینی و یا پاناروما مانند دیگر پنجره ها شامل یراق آلات، پروفیل ها و شیشه هایی با جنس های مختلف هستند.

این پنجره ها دارای ریل های عمودی می باشند که شیشه ها توسط آنها حرکت می کنند.

انواع پنجره های گیوتینی دارای تیغه های شیشه ای با ابعاد و ضخامت های مختلف می باشند که می توان آنها را در جهات عمودی حرکت داد.

نحوه باز شدن یک پنجره گیوتینی مختلف است. این پنجره ها به سمت پایین، بالا و مرکز باز و بسته می شوند.

در هنگام باز شدن پنجره های گیوتینی به سمت بالا، تیغه شیشه ای موجود در بالای پنجره ثابت می ماند و تیغه پایینی پنجره در قسمت مرکزی آن قرار می گیرد.

اما در هنگام باز شدن پنجره های گیوتینی به سمت پایین، تیغه شیشه ای پایین پنجره ثابت می ماند و تیغه بالایی پنجره در قسمت مرکزی آن قرار می گیرد.

 

مزایای استفاده از این نوع پنجره ها

از مزایای پنجره های گیوتینی می توان به این مورد اشاره کرد که آنها به خوبی می توانند از نفوذ هوای سرد و گرم به داخل محیط جلوگیری کنند.

این پنجره ها دوام خوبی دارند و نقش یک عایق صوتی را بازی می کنند.

علاوه بر این بسیاری از افراد از رنگ های مختلف و ابعاد بزرگ پنجره های گیوتینی برای پوشاندن نمای ساختمان استفاده می کنند.

انواع این پنجره ها به خوبی می توانند به تهویه هوای محیط بپردازند و نور محیط را نیز تامین کنند.

پنجره های مدرن گیوتینی به خوبی آب بندی شده اند و از نفوذ باران و گرد و خاک به محیط داخل ساختمان جلوگیری می کنند.

ایمنی این نوع پنجره ها نیز بسیار بالا می باشد و امکان ورود سارقان از طریق آنها به داخل ساختمان وجود ندارد.

قابل ذکر است که عوامل مختلفی بر قیمت پنجره های گیوتینی تاثیرگذار می باشند. متراژ پنجره ها، محل استفاده از پنجره و نوع شیشه به کار رفته در ساخت آنها بر قیمت آنها تاثیرگذار هستند.

 

 



:: بازدید از این مطلب : 38
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 خرداد 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sakura

محصولی مکانیکی با عملکرد برقی ریموتی که در انواع مختلف دسته بندی میشوند.

۱- سقف متحرک پارچه ای
۲- سقف متحرک تمام آلومینیومی
۳- سقف متحرک شیشه ای

این محصولات که در مجموع جز جدید ترین متریال های ساختمانی هستند به خاطر عملکرد و نوع امکاناتی که به محیط میدهند خصوصا در فضاهای باز تجاری و رستوران ها مورد استقبال قرار گفته است.
وقتی سقف متحرک را در محل خود نصب میکنید میتوانید هم فضای باز و هم فضای بسته را همزمان با هم در یک محل تجربه نمایید.

بیشترین کاربرد سقف متحرک پارچه ای برای چه مکانهایی می باشد؟

سقف متحرک برقی بسیار ایده آل ، مناسب و منطقی برای پوشش فضاهای هواباز رستورانها ، کافی شاپ ها ، استخرها می باشند.
زمانی این امکان جذاب تر می شود که دیواره های شیشه ای کشویی (هوابند کننده) را نیز به آن اضافه نمود.پوشش تراس، بالکن، آلاچیق محوطه روف گاردن، سر درب ورودی و پارکینگ خودرو نیز موقعیتهای مناسبی برای استفاده از سقف اتوماتیک هستند.

ارتفاع ستونهای سقف اتوماتیک پارچه ای پارچه ای چه اندازه هستند ؟

ارتفاع ستون کاملاً با توجه به نیاز و درخواست مشتری قابل تغییر و تنظیم خواهد بود.اما بهتر است بدانید که مقطع ستون فعلی برای ستونهایی تا ارتفاع ۲/۵ متر طراحی و مهندسی شده و در صورت نیاز به ارتفاع بیش از آن، نیاز به کارشناسی مجدد را خواهد داشت.

مهمترین ویژگی سقف متحرک پارچه ای نسبت به سایر سقفها چیست؟

مزیت اول : عدم نیاز به پرداخت حق و حقوق قانونی به مراجع دولتی اعم از شهرداری و …

مزیت دوم : اضافه نمودن یک سقف سبک به یک بنای قدیمی بدون تاثیر منفی و ایجاد مشکل در مهندسی سازه قبلی ساختمان.

خوب است بدانید در صورتیکه شما حتی تصمیم به اضافه نمودن یک سقف سبک به ساختمان خود را داشته باشید.

مهندسین بایستی مقاومت سازه فعلی شما را در برابر نیروهای جوی اعم از نزولات جوی ، بار زلزله و وزن مرده که به آن اضافه می شود را تائید نمایند.

ویژگی های ذاتی سقف جمع شونده تمامی این محدودیتها برای اتصال یک سازه جدید به سازه قبلی شما وجود ندارد.

سبک وزنی سقف نیز ایجاد عوارض احتمالی در هنگام زلزله را کاملاً از بین می برد.

مزیت سوم : وجود یک سقف نازک برای حفظ ارتباط شما با فضای طبیعت بیرونی بسیار جالب و دل انگیز است شما می توانید براحتی از صدای قطرات باران ، نسیم باد بهاری و عطر هوای تازه لذت ببرید.

 

در خرید سقف متحرک به چه نکاتی باید توجه کرد؟

۱- محل استفاده
۲- ابعاد
۳- فرم فضا ( زیرا این محصول محدود به فرم مربع یا مستطیل می‌باشد)
۳- مبلغی که قصد هزینه کردن برای خرید محصول دارید
۳- تعهدات شرکت تولید کننده
۴- تعهد خدمات پس از فروش
۵- یراق آلات مصرفی در مکانیزم
۶- رزومه پروژه های اجرایی و مشتری مداری شرکت

نحوه محاسبه قیمت سقف متحرک

مهمترین عامل تایین قیمت در پروژه ها ، ابعاد محصول اجرایی میباشد.

از دیگر عوامل تایین قیمت :

  1. نوع و جنس پارچه مصرفی
  2. نوع نورپردازی
  3. نوع پروفیل
  4. برند موتور

 

می باشد.



:: برچسب‌ها: سقف , متحرک ,
:: بازدید از این مطلب : 38
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 خرداد 1402 | نظرات ()